Social Icons

Friday, April 9, 2010

MAJLIS PENYAMPAIAN WATIKAH EXCO PERMAJ SESI 2009/2010


Pada 23 march 2010, majlis penyampaian watikah exco PERMAJ bagi sesi 2009/2010 telah diadakan bagi menyempurnakan pelantikan exco-exco baru bagi sesi ini. Majlis telah diadakan di Bilik Senat Canselori UKM yang telah bermula pada jam 8.30 malam. Majlis ini telah dirasmikan oleh penasihat PERMAJ UKM iaitu Tuan Hj Hanafiah bin Omar dan turut dihadiri oleh alumni-alumni PERMAJ dan juga barisan kepimpinan PERMAJ pada sesi 2008/2009.

Pemyampaian watikah oleh penasihat PERMAJ telah dimulakan dengan ucapan presiden PERMAJ yang baru .Kemudian majlis diteruskan dengan ucapan penasihat PERMAJ, Tuan Hj. Hanafiah bin Omar. Penyampaian watikah exco-exco PERMAJ sesi 2009/2010 telah diketuai oleh Presiden PERMAJ 2009/2010 iaitu saudara Mohd Hafiz Bin Mohd Rais dan diikuti dengan barisan kepimpinan yang baru. Seramai 37 exco telah dilantik bagi sesi baru ini.

Selesai sahaja majlis penyampaian watikah terbabit, satu sesi dialog bersama alumni PERMAJ telah diadakan. Sesi dialog ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan antara alumni dan exco PERMAJ selari dgn konsep kekeluargaan didalam PERMAJ. Sesi ini juga bertujuan membincangkan mengenai permasalahan dalam PERMAJ dan memberi peluang exco -exco bertanya kepada alumni. Dialog ini juga menjadi wadah bagi alumni-alumni yang hadir untuk mengenali exco-exco PERMAJ. Diskusi ini adalah penting bagi mewujudkan satu organisasi persatuan yang mantap dan mampu menjadi contoh kepada persatuan mahasiswa anak negeri yang lain seperti sebelumnya.

Semoga kegemilangan Persatuan anak negeri johor (PERMAJ) dapat diteruskan dengan cemerlang. "Kita adalah PERMAJ, PERMAJ adalah kita."
0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...