Social Icons

Wednesday, July 22, 2009

PERMAJ oh PERMAJ

Salam PERMAJ, sebagai permulaanya kami dari pihak PERMAJ ingin memohon maaf sebab tidak dapat mengupdate blog dalam jangka masa yang agak lama kerana terdapat masalah teknikal disamping semua orang tengah sibuk melakukan gerak kerja bagi program-program yang akan datang. Insyallah pada masa depan blog ini akan cuba diupdate paling kurang sekali seminggu, segala kritikan dan teguran yang membina kami dahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

Untuk pengetahuan semua warga PERMAJ, kami baru sahaja pulang dari SMK Dato' Mohd Yunos Sulaiman pada hari ahad yang lalu selepas menjalankan Program Kembara Ilmu yang melibatkan 100 orang pelajar tingkatan 6 sekolah tersebut. Laporan program akan ditulis di post yang akan datang. Jutaan terima kasih kepada pihak sekolah kerana telah memberi kerjasama dalam memudahkan urusan kami disekolah itu serta terima kasih tidak terhingga kepada barisan fasilitator dan urusetia yang mantap apabila bergabung tenaga menjayakan sesuatu program.

Selain itu minggu ini di UKM sedang berlangsung Minggu Pengenalan Persatuan dimana Mahasiswa/i baru UKM boleh memilih dan mendaftar mana-mana persatuan yang mereka inginkan. PERMAJ juga tidak ketinggalan untuk terlibat secara aktif dalam event ini. Pendaftaran baru ahli PERMAJ sangat memberangsangkan dimana PERMAJ merupakan antara negeri yang mencatatkan pendaftaran tertinggi selain yang kita sedia maklum persatuan dari negeri-negeri pantai timur seperti PERDANA dan PERMATA yang juga mencatakan pendaftaran ahli baru yang ramai. Semoga kepada ahli-ahli baru PERMAJ ini dapat terus aktif didalam PERMAJ dan terus menyertai pelbagai program yang dianjurkan PERMAJ.

Sekian sahaja untuk post kali ini, nantikan post yang seterusnya tentang laporan Program Kembara Ilmu. sekian terima kasih

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...