Social Icons

Sunday, March 14, 2010

Mesyuarat Agong Tahunan PERMAJ Kali Ke 34

Salam PERMAJ, pada 28 Februari 2010 telah diadakan Mesyuarat Agong Tahunan PERMAJ kali ke 34 yang telah dirasmikan oleh Y.Bhg Prof. Dato' Dr. Mohamad Abdul Razak, TNC HEPA UKM merangkap Penasihat Kehormat PERMAJ. Mesyuarat ini telah diadakan di Auditorium Siswa UKM serta turut dihadiri oleh penasihat-penasihat PERMAJ seperti Tuan Haji Jamal B. Ali dan Tuan Haji Hanafiah B. Omar yang telah banyak berjaya dalam membantu PERMAJ dalam mengecapi kejayaan yang dinikmati kini. Barisan Alumni dan senior yang selama ini banyak memberi sokongan dan tunjuk ajar kepada barisan exco juga turut hadir dalam memeriahkan Mesyuarat Agong ini yang bermula pada jam 9.30 pagi.

Mesyuarat ini bertujuan untuk membentangkan laporan keseruluhan PERMAJ sepanjang sesi 2008/2009 meliputi laporan aktiviti dan laporan kewangan. Antara agenda Mesyuarat Agong pada kali ini adalah majlis perasmian oleh Penasihat Kehormat PERMAJ, penyampaian cenderamata kepada barisan penasihat dan exco yang menyumbangkan jasa bakti dalam memastikan legasi kegemilangan PERMAJ berterusan, pembentangan laporan oleh Setiausaha Agong dan Bendahari PERMAJ, Amanat Presiden PERMAJ serta pelantikan Majlis Tertinggi PERMAJ yang baru bagi sesi 2009/2010. Hadirin yang hadir juga diberi peluang untuk menyampaikan cadangan bernas dan kritikan membina yang mampu membantu PERMAJ terus berkembang sebagai antara persatuan yang terunggul di varsiti kita yang tercinta ini. Setiap saranan dan pandangan yang diberikan akan diambil serius oleh barisan kepimpinan yang baru dalam memantapkan lagi PERMAJ sebagai sebuah organisasi yang tersusun, efektif dan efisien.

Jutaan tahniah dan syabas diucapkan kepada barisan kepimpinan exco PERMAJ sesi 2008/2009 di atas amanah, tunjuk ajar, tanggungjawab dan komitmen yang telah dilaksanakan tanpa rasa berbelah bagi, tanpa rasa penat lelah, rasa keluh resah dalam berusaha menjadikan PERMAJ terus gemilang di persada UKM. Semoga hubungan kekeluargaan dan ukhwah yang dibina akan terus kekal mekar dalam sanubari kita sebagai keluarga PERMAJ. Akhir kata selamat menjalankan tugas sebagai exco PERMAJ sesi 2009/2010 dan semoga berjaya meneruskan "Legasi Kegemilangan PERMAJ"

"Cemerlang Bersama Johor"

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...